Een nieuw laadstation voor elektrische auto’s!

Het laatste nieuws van Camping Lido Mappo: een nieuw laadstation voor elektrische auto’s!
We zijn voortdurend op zoek naar manieren om de ervaring van onze gasten te verbeteren en tegelijkertijd een milieuverantwoorde en duurzame ontwikkeling te bevorderen. Met dit nieuwe laadstation kunnen onze gasten hun elektrische auto tijdens hun verblijf snel en makkelijk opladen. Het laadstation is uitgerust met geavanceerde technologie en een contactloos betaalsysteem, wat garant staat voor een probleemloze oplaadervaring. We zijn er trots op deze service aan onze gasten aan te kunnen bieden en een bijdrage te leveren aan de overgang naar een duurzamere toekomst. Kom ons bezoeken en ervaar het gemak van het nieuwe laadstation voor elektrische auto’s!

Scroll naar boven